Des de la Casa de Colònies de la Guàrdia Lada volem retre homenatge a la figura de mn. Jaume Vilardell amb la creació de les Becacolònies per a que 2 infants puguin gaudir d'unes colònies d'estiu.

Les Becacolònies Mn. Jaume Vilardell pretenen donar a conèixer la tasca i la figura de Mn. Jaume Vilardell i, alhora, ser un estímul i exemple per a tots els infants de La Segarra i un reconeixement per part d'institucions públiques i privades a la seva tasca. Volem, a través d'aquesta petita col·laboració, agrair a Mn. Jaume Vilardell la seva dedicació diària a la gent, en especial als nens i a l'educació a través del joc i la convivència.

Els reconeixements a la vàlua de les grans persones solen venir un cop són absents i en aquest cas volem que el principal protagonista d'aquestes beques en pugui gaudir i alhora impulsar-les.

Qui pot beneficiar-se'n?

Doncs nenes i nens que s'ho mereixin per descomptat i que les seves famílies per motius diversos no puguin assumir la despesa d'unes colònies.

Quins són els criteris?

Hi haurà uns requisits econòmics, un dels dos progenitors han d'estar a l'atur i cal que el nen demostri ser valedor d'una beca com aquesta.

Què inclouen les beques?

Quelcom tan senzill com la inscripció a les colònies al Grup de Colònies Guardialada i que no li calgui patir per res.

A continuació teniu l'enllaç a la documentació. Descarregueu-vos-la i feu-li una ullada.

Documentació Becacolònies